Vahan & Anoush Chamlian Armenian School

Bell Schedules » Full Day Bell Schedule (6th - 8th Grades)

Full Day Bell Schedule (6th - 8th Grades)

Full Day Bell Schedule (6th - 8th Grades)
Description / Period Start Time End Time Length
Drop Off 8:00 AM 8:30 AM 30 min
Homeroom 8:30 AM 8:40 AM 10 min
1st Period 8:40 AM 9:25 AM 45 min
Passing Time 9:25 AM 9:30 AM 5 min
2nd Period 9:30 AM 10:15 AM 45 min
Passing Time 10:15 AM 10:20 AM 5 min
3rd Period 10:20 AM 11:05 AM 45 min
Recess 11:05 AM 11:25 AM 20 min
Passing Time 11:25 AM 11:30 AM 5 min
4th Period 11:30 AM 12:15 PM 45 min
Passing Time 12:15 PM 12:20 PM 5 min
5th Period 12:20 PM 1:05 PM 45 min
Lunch 1:05 PM 1:40 PM 35 min
Passing Time 1:40 PM 1:45 PM 5 min
6th Period 1:45 PM 2:30 PM 45 min
Passing Time 2:30 PM 2:35 PM 5 min
7th Period 2:35 PM 3:15 PM 40 min
Office Hours (Optional) 3:15 PM 3:45 PM 30 min