Bell Schedules » Full Day Bell Schedule (3rd Grade)

Full Day Bell Schedule (3rd Grade)

Full Day Bell Schedule (3rd Grade)
Description / Period Start Time End Time Length
Drop Off 7:30 AM 8:20 AM 50 min
Homeroom 8:20 AM 8:25 AM 5 min
1st Period 8:25 AM 9:08 AM 43 min
2nd Period 9:08 AM 9:51 AM 43 min
Recess 9:51 AM 10:05 AM 14 min
3rd Period 10:05 AM 10:55 AM 50 min
4th Period 10:55 AM 11:45 AM 50 min
5th Period 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Lunch 12:30 PM 1:00 PM 30 min
End of Day Wrap Up 1:00 PM 1:20 PM 20 min
6th Period 1:20 PM 2:10 PM 50 min
7th Period 2:10 PM 3:00 PM 50 min
Dismissal 3:00 PM