Vahan & Anoush Chamlian Armenian School

Registration For 2020-2021 Incoming 2nd-8th Graders Is Now Open. Enroll Today! Bell Schedules » Full Day Bell Schedule (Kindergarten)

Full Day Bell Schedule (Kindergarten)

Full Day Bell Schedule (Kindergarten) 1st Bell : 8:20 AM
2nd Bell: 8:25 AM
Description / Period Start Time End Time Length
Prayer & Morning Activities 8:20 AM 8:35 AM 15 min
Breakfast 8:35 AM 8:45 AM 10 min
1st 8:45 AM 9:50 AM 65 min
Recess 9:50 AM 10:10 AM 20 min
2nd & 3rd 10:10 AM 11:45 AM 95 min
Lunch Recess 11:45 AM 12:25 PM 40 min
4th & 5th 12:25 PM 1:40 PM 75 min
Snack 1:40 PM 1:50 PM 10 min
6th 1:50 PM 2:50 PM 60 min
Dismissal 2:50 PM 2:55 PM 5 min